Tuesday, July 24, 2012

Sniktitt på soverommet


Dårlig med oppdateringer her om dagen. Mye å gjøre på jobben og dagene går litt i ett, men sånn er det vel for de fleste om sommeren. Venter fortsatt på at sola skal bli for mer enn noen minutter av gangen og krysser fingrene for at august skal bli "o store sommermåned" ;) Skjer ikke så veldig mye på hjemmefronten om dagen heller, men soverommet har vel ikke blitt vist noe særlig her tidligere?.. Så da blir det noen detaljbilder derfra i dag. Den store drømmen er walk in closet eller et stoort garderobeskap med masse fiffige løsninger, men det blir nok ikke med det første.. I stedet kjøpte jeg et hengestativ på Ikea tidligere i sommer som jeg er knallfornøyd med, kjekt å ha klærne fremme. Ellers er det mye esker og bokser også på soverommet hos oss. Får aldri nok oppbevaring og liker når ting har fast plass. 


Fylt til randen med sorte kleshengere og noen få fra TineK til skjerf, belter osv.

Skoene står fremme flere steder på soverommet, noe vakkert å hvile øynene på ;) 

Små bokser fra Kremmerhuset til smykker, ringer osv.. Bak kan du skimte en skatt som venter på å få bo over salongbordet i stuen. 

3 comments:

 1. Så utrulig mange flotte detaljer du har på soverommet,likte absolutt alt eg:)Elsker alt som glimrer i sølv:)
  Klem klem

  ReplyDelete
 2. Enig med Lillian! Her var det mykje fint, du! Dei kleshengerane frå Tine K var kjempe skjønne, og likeså boksene frå Kremmerhuset... Skulle ønske vårt soverom var halvparten så lekkert, virkelig.

  Vel, no går eg på Rema og handler ingredienser til baking, ferie er ferie ;-)

  Klem Eli

  ReplyDelete
 3. Ai,ai,ai...så masse flotte bilder og interiør hos deg!
  Har lagt meg til som følger,og gleder meg tilneste besøk! :)
  Klem*

  ReplyDelete

Så hyggelig at du er på besøk hos meg, legg gjerne igjen en kommentar:)