Sunday, June 24, 2012

Inspirasjon bad


Bildet er lånt fra H&C


Badet vårt er L-formet og ganske smalt, og jeg synes det er vanskelig å møblere uten at rommet virker trangt og ting bare står i veien. Likevel kunne jeg tenkt meg noe mer "møbler" inn for ekstra oppbevaring, man får vel aldri nok? Jeg liker godt skjenken fra Home&Cottage. Lekker, røff og med masse oppbevaringplass. Eller kanskje en bambusbenk? En god miks blir det nok i alle fall, sort, bambus, myke håndklær, kurv, grønne planter, marokkanske innslag, deilige romdufter og lys.Et godt utgangspunkt for å skape en luksuriøs følelse på baderommet. 

TineKs vakre bad er lånt fra Blackballoon.  3 comments:

 1. Fin inspirasjon dette her! Rett og slett nydelig <3 fin mandag til deg, klem Kjersti

  ReplyDelete
 2. Hei!

  Teppene er spesiallaget i stor størrelse til butikken. Vi hadde liknende før, men de er nå utgått fra sortimentet. Det kan være at enkelte av butikkene har igjen, ev. utstillinger som de selger, anbefaler deg å ta direkte kontakt med teppeavdelingen i din butikk for å høre hva de har igjen. Teppet heter Limbo. Lykke til :)

  Hilsen Stine, Living

  ReplyDelete
 3. Fin baderomsinspirasjon. V i har ett mini bad som er utdatert på dato! Bør pusses opp asap! Må bare godsnakke litt med mannen:)
  Ha en super uke! klem Julie

  ReplyDelete

Så hyggelig at du er på besøk hos meg, legg gjerne igjen en kommentar:)