Friday, August 31, 2012

Succulent


Badet vårt har kun et lite vindu hvor sola skinner inn om kvelden. Dermed er det ikke det mest gunstige stedet å ha blomster. Jeg synes det har så mye å si for å oppnå litt ønsket "spa"følelse. Har prøvd en del forskjellig men plantene ender stort sett opp andre steder i huset da de naturlig nok ikke trives noe særlig. Succulenter er noe jeg faktisk ikke har hatt etter vi flyttet inn i huset for to år siden, men nå skal de få prøve seg på badeværelset. Liker godt den den duse grågrønne fargen mot bambusbenken. 

3 comments:

  1. Jeg har akkurat samme problemet hjemme hos oss. Oppe har vi ingen vindu på badet, og nede kun et lite. Synes også det er vanskelig å få planter til å trives. Denne var kjempefin i fargen. Om den overlever, gi et pip:) Ellers bruker jeg litt greiner og blomster på badene. Det hjelper på:)

    Nydelig teppe under her!

    Og tusen takk for kommentaren hos meg. Jeg kommer nok ikke til å velge Kartell lampen i gull, selv om jeg digger den. Kanskje en transparent?

    Ønsker deg ei god helg
    Klem Tonje

    ReplyDelete
  2. Hei !
    Så fint fint at du fant meg, så kunne jeg finne denne fine bloggen også :)
    Succulenter har jeg aldri prøvd, men det bør jeg kanskje gjøre , for jeg har jo ikke et hint av grønt engang i mine fingre...derfor er det fint lite planter å spore i huset her. Kjøper derimot altfor mye buketter, særlig i vinterhalvåret :-)

    Fineste søndag til deg! :))

    ReplyDelete
  3. Hei og god søndag, Kjersti :)
    Succulenter er nydelige, og spesielt
    til bade, virkelig spa følelse....
    Kjempefint tips, som jeg definitivt
    skal ta i bruk ღ Ha en fortsatt fin
    søndag, og uke som kommer... Stor
    klem fra Mette

    ReplyDelete

Så hyggelig at du er på besøk hos meg, legg gjerne igjen en kommentar:)