Tuesday, April 17, 2012

Award :)
I går jeg fikk en kommentar fra Gabriella med den fine bloggen lafamigliamoskvil om at hun hadde videresent en award til meg. Det syns jeg jo selvfølgelig var både veldig overraskende, hyggelig og stas så tuusen takk :) 


Awarden fungerer slik:
Du skal linke tilbake til den du mottok awarden fra.
Du skal sende den videre til 5 andre blogger som har mindre enn 100 følgere
Du skal svare på 5 spørsmål

... og awarden er helt frivillig...1. Hvorfor begynte du å blogge?
Synes den store bloggverdenen virket som noe det var spennende og koselig å være en del av. Et hav av hyggelige mennesker med vakre hjem, ideer og inspirasjon. I tillegg var det kjekt med et sted å samle alle de flotte bloggene man kom over.  


2. Hvilke blogger følger du?
Det er så mange utrolig fine blogger jeg følger, og listen blir stadig større. Men noen store favoritter jeg stadig kikker innom er heltenkelthosmig365ting, elisabethheier, og dagdrømmeren.

3. Hva er favorittfargen din?
Ikke veldig tøff når det gjelder farger i interiøret og duse varianter av grått, blått, rosa og grønt går igjen blandet med sort og hvitt. Ellers elsker jeg blomster og bruker det mye til å friske opp litt hjemme. 

4. Hva er favorittfilmen din?
Har mange filmfavoritter, men en jeg aldri går lei og som jeg har sett sikkert hundre ganger er Dirty dancing. "Nobody puts baby in the corner" ;) 


5. Hvilket land drømmer du om å besøke?
Åh, hvordan velge? Jeg syns det er fantastisk å oppleve andre land og kulturer og syns reising er utrolig spennende. Kan tenke meg å besøke steder som Bali og Hawai i tillegg til en tur til USA - Kanskje roadtrip? 
Har alltid vært utrolig fascinert av Afrika og etter en lengre opphold på Zanzibar for noen år siden ble jeg helt betatt. For et sted! Paradis på jord.. Ikke tvil om at jeg må tilbake dit:) 


Sender awarden videre til disse flotte bloggene :) 
Furelia
Leonores
Naturligglam
heidis-hobbykrok
imittlillerekkehus

2 comments:

 1. Så flott blogg du har! :) Tusen takk for award :) Det var veldig hyggelig! Gøy med sånne awarder hvor man får lære litt mer om personen bak bloggen:) Skal se om jeg ikke får svart på den snart.

  Ønsker deg en fin dag :)

  Klem

  ReplyDelete
 2. Tusen takk for award! Det setter jeg veldig pris på. :D Havnet hos deg, da jeg sjekket hvor noe av trafikken til min blogg kom fra! ;) Flott blogg! Kommer gjerne tilbake, så jeg har lagt meg til som følger!
  Klem*

  ReplyDelete

Så hyggelig at du er på besøk hos meg, legg gjerne igjen en kommentar:)