Wednesday, March 27, 2013

Snart påske


Ikke mye påskepynt her i huset, men verdens fineste pynteegg ble med hjem fra jobb i går. Her har det vært en lang morgen med husvask og tur i sola før det er  siste kveldsvakt på jobb før "ferien". Blir godt med noen fridager nå :)





Tuesday, March 19, 2013

Bohus Z-up

Bildene er lånt fra Bohus

Drømmer om større garderobe og da jeg så disse lekre bildene fra Bohus sin nye kolleksjon fikk jeg innmari lyst til å igangsette de planene.. Sett noe så lekkert? Frister nesten å droppe dører også når man ser disse bildene, men da må det nok investeres i mye lekkert innhold i stedet;) hihi.. 
Brukt kvelden på å tegne og planlegge så får vi se om kjæresten blir like overbevist som meg.. 



Wednesday, March 13, 2013

Drømmereisemål


Månedens utfordring hos Maia er å vise sitt drømmereisemål. Det er ikke mange plassene jeg ikke kunne tenkt meg å reise til, så det å faktisk velge ett er kanskje det vanskeligste;) Mye som frister, tusle gatelangs og sitte på kafé i storby, late dager på bortgjemte strender, roadtrip, cruise, safari.. 

Likevel kommer nok mitt drømmested på jorda alltid til å være Zanzibar. Ligger hjertet nært og lengter tilbake.  

Monday, March 11, 2013

Mer bord..


Trenger litt tips når det gjelder hva jeg skal gjøre med bordet da fargen er helt feil hos oss (i tillegg til at det er innmari slitt da selvfølgelig. Nå står jeg mellom beis i kullsort eller superblankt med bengalack el.. Noen erfaringer? :)

Sunday, March 10, 2013

Crispy pink


Nye stoler og nytt bord på kjøkkenet. En utstillingsmodell som de i butikken sa var så stygg at de egentlig ikke ville selge den.. Men med litt pussing og beis og kanskje en glassplate på toppen, blir det akkurat det jeg var ute etter. Jeg syns det er helt fantastisk fint, stakars kjæresten fikk nesten sjokk når vi hentet det. Det er jo hull tvers gjennom bordplata, haha!


Wednesday, March 6, 2013

Slettvoll inspo

Bilder via

En av mine desidert største inspirasjonskilder når det kommer til interiør er Slettvoll, jeg elsker sammensetningen av materialer, farger og kontraster i omtrent alt de gjør. Sofaen på bildet over er min største "craving" om dagen, men må nok spare en stund før den evt får flytte inn.

Fin lillelørdag til deg, og kos deg med bildene:) 






Saturday, March 2, 2013

En liten "tykkas"


.. har flyttet inn på lysfatet, er han ikke fiin?:) Fantastisk vær ute, kanskje kommer våren.. Her inne er det husvask som gjelder, man ser jo ALT når sola skinner inn vinduene. I kveld blir det venninnebesøk med tjatring, ost og vin:) 

Takk til dere som svinger innom her og kommenterer, det er så koselig!