Friday, August 31, 2012

Succulent


Badet vårt har kun et lite vindu hvor sola skinner inn om kvelden. Dermed er det ikke det mest gunstige stedet å ha blomster. Jeg synes det har så mye å si for å oppnå litt ønsket "spa"følelse. Har prøvd en del forskjellig men plantene ender stort sett opp andre steder i huset da de naturlig nok ikke trives noe særlig. Succulenter er noe jeg faktisk ikke har hatt etter vi flyttet inn i huset for to år siden, men nå skal de få prøve seg på badeværelset. Liker godt den den duse grågrønne fargen mot bambusbenken. 

Thursday, August 30, 2012

Bengali


Det er ikke til å komme bort ifra at enkelte ting gjør at hjertet hopper over et slag for meg. Akkurat det hendte når jeg så dette teppet fra India. Likevel har vi for øyeblikket et lite elsk/hat forhold. Det ene øyeblikket syns jeg det blir litt for "blast" i fargen, det neste forelsker jeg meg igjen. Det er jo ikke umulig at baksiden av teppet spiller en liten rolle her, ikke heelt mine farger;) 


Fantastisk farge på baksiden eller hva..?

Monday, August 27, 2012

Elger og elefanter



Etter at stua er blitt grå/sort i stedet for "bombay"brun (grøss..), er det så godt å gi litt varme til interiøret med andre nyanser av tre. I stua er det nå en god miks av nordisk natur med pels og ugler, blandet sammen med litt mer eksotiske innslag av nigerianske horn, håndbankede lamper og elefanter. Pussig miks tenker kanskje du, veldig meg tenker jeg ;) 


Slenger med et bilde av "kjæledyret" mitt om dagen, er han ikke fin? :) 

Wednesday, August 22, 2012

Gult er kult


Hos andre.. Her hjemme syns jeg det er vanskeligere å få til å fungere ettersom de fleste møblene har en del blått i seg, blir litt ehm "svenskeharry" ;) 
Da denne puta kom inn på jobb måtte jeg likevel prøve igjen, den er så stilig! Utgangspunktet var at gangen skulle prøve seg i gult, det ble heelt feil, så nå har jeg flyttet det gule inn sammen med glass og magasiner i vitrineskapet. Liker godt hvordan det "popper" ut fra den sorte bakgrunnen. Og duftlysene må jeg hamstre, det lukter helt magisk hver gang jeg åpner dørene. 


Wednesday, August 15, 2012

4 år


I går feiret vi fire år som oss ♥ 5 røde roser til meg, som symbol på at det fortsatt er vi til neste år♥ Min kjære var så heldig å få putetrekk.. Hihi, sånn er det når man finner seg et "interiørfreak" ;) 




Wednesday, August 8, 2012

Noen dager..


.. er det lov å late som man har fridag og ta med alle puter ut og spise krokanis til lunsj i sola..

Kreativ med tekstiler er månedens utfordring hos Nib, ta en titt og se på alle de flotte bidragene!